Насправді серйозних проблем або загрози для здоров'я немає, однак не забувайте включати до своєї їжі фрукти та овочі, оскільки вони містять багато вітамінів, мікроелементів та клітковини. Більше інформації про користь цих продуктів надала дієтолог Сара Пфлуградт.
Дітчатка! Ви, мабуть, не уявляли, скільки фруктів та овочів ви повинні споживати кожен день. Ну, не знали би, що? Швидше прочитайте!
Вага може збільшитися.
Недостатнє споживання фруктів та овочів може бути причиною того, що ви не можете схуднути. Коли ви включаєте в свій раціон більше фруктів та овочів, ви вводите менше нездорових продуктів. Крім того, фрукти та овочі багаті на клітковину, воду та мають низьку калорійність, що забезпечує почуття ситості.
Наукові дослідження переконливо довели, що включення більшої кількості фруктів та овочів до нашого харчування сприяє ефективному схудненню.
Шлунок може функціонувати неефективно.
Клітковина добре впливає на здоров'я кишківника, оскільки міститься у фруктах та овочах і сприяє розмноженню корисних бактерій у кишечнику. Якщо ми не складаємо достатньо корисних продуктів для здоров'я кишківника, то його функціонування може порушитися, внаслідок чого з'являються вразливість до хвороб.
Користуйтеся фруктами та овочами щоденно / Фото Pexels
Стан здоров'я серця погіршується.
Дослідження свідчать, що харчування, в основному засноване на рослинних продуктах, таких як фрукти та овочі, пов'язане з меншим ризиком виникнення серцевих захворювань.
Фрукти та овочі містять різні фітохімікати, які можуть допомогти знизити запалення у нашому організмі.
Стан шкіри погіршиться.
Покращення стану шкіри можливо за допомогою щоденного споживання фруктів та овочів. Вони перетворяться на поживні елементи, які забезпечать живлення вашої шкіри зсередини. Наприклад, вітамін С є потужним антиоксидантом, який грає важливу роль у утворенні колагену в шкірі.
Отримання достатньої кількості вітаміну С може відіграти важливу роль у захисті шкіри від ультрафіолетового пошкодження.
У юності шкіра активно користується водою та вітаміном А, що міститься у болгарському перці, дині, кавуні, апельсинах та листовій капусті.